Όροι Συμμετοχής-Πολιτική Ακυρώσεων

Όροι Συμμετοχής για τα 5χλμ. & 10χλμ. τρέξιμο & για τα 2.5χλμ. περπάτημα 
 • Η εγγραφή θα θεωρείται ολοκληρωμένη εφόσον έχει πραγματοποιηθεί τόσο η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής όσο και η πληρωμή του αντίστοιχου κόστους. Τα τραπεζικά ή άλλα έξοδα επιβαρύνουν τον συμμετέχοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής για τα 5χλμ. & τα 10χλμ. Τρέξιμο: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 16 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. Θα πρέπει επίσης να έχουν συναίνεση γονέα! 
 • Δικαίωμα συμμετοχής για τα 2.5χλμ. Περπάτημα: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ηλικίας άνω των 9 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. Θα πρέπει να έχουν γραπτή συναίνεση γονέα! Για τα παιδιά από 9 έως και 15 ετών η συμμετοχή στο περπάτημα είναι δωρεάν. Σε περίπτωση που επιθυμεί κάποιος γονέας να περπατήσει μαζί με το παιδί του - το οποίο είναι κάτω των 9 ετών, θα πρέπει να το συνοδεύει ο γονέας του καθ' όλη την διάρκεια των 2.5χιλιομέτρων. Η οργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη για τα παδιά κάτω των 9 ετών. 
 • Φόρμα συμμετοχής θα πρέπει να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά και για τα παιδιά από 9 έως και 15 ετών που θα περπατήσουν δωρεάν στα 2.5χλμ, καθώς μπορούν να παραλαμβάνουν κι εκείνα το πακέτο τους (Starter Pack) χωρίς καμία χρέωση
 • Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι προσωπικές και δεν μεταφέρονται σε τρίτους σε καμία φάση της περιόδου εγγραφών.
 • Σε περίπτωση που διαπιστωθεί χρήση του πακέτου συμμετοχής από άλλο δρομέα/συμμετέχοντα από αυτόν στον οποίο ανήκει αυτός θα ακυρώνεται.
 • Σε περίπτωση που η Οργάνωση αποφασίσει να δεχτεί εγγραφές στα δρομικά την ημέρα του Αγώνα, θα γίνονται δεκτές με χρονομέτρηση μόνο αν γραφτεί ο δρομέας μέχρι και 1μιση ώρα πριν την εκκίνησή του και όχι αργότερα. Οι συμμετέχοντες που θελήσουν να γραφτούν και να πάρουν bib αργότερα από αυτό το χρονικό περιθώριο μπορούν να τρέξουν για τον Σκοπό της Οργάνωσης αλλά δεν θα μπορέσουν να χρονομετρηθούν. 
 • Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα αλλαγής των όρων συμμετοχής αφού προβούν στην σχετική ανακοίνωση. 
 • Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα αλλαγής ώρας των ΕΚΚΙΝΗΣΕΩΝ, σε περίπτωση που το κρίνουν απαραίτητο για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των δρομέων ή για κάποιον άλλο σοβαρό λόγο. 
Πολιτική ακυρώσεων  - Mαταίωσης ή αναβολής του Endomarch Piraeus Night Run/Walk 

 • Σε περίπτωση ματαίωσης ή και αναβολής του αγώνα λόγω καιρικών συνθηκών ή για τον οποιοδήποτε σοβαρό λόγο που θα μπορούσε να βλάψει την υγεία και σωματική ακεραιότητα των συμμετοχόντων και σε κάθε περίπτωση την ορθή διεξαγωγή του αγώνα, το αντίτιμο συμμετοχής θα ισχύει για την νέα ημερομηνία του "Endomarch Piraeus Run/Walk" που θα οριστεί.

 • Όποιος/α δηλώσει συμμετοχή και δεν προσέλθει στον αγώνα δε δικαιούται επιστροφής χρημάτων.