ΕΝDODAY RUN/MARCH 2016 2016

Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού - 3 Απριλίου, 2016

 Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Endoday Run/March 2016

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, με περισσότερες από 1200 συμμετοχές, ολοκληρώθηκε το 1ο EndoDay Run/March, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου στο Δήμο Ψυχικού-Φιλοθέης. H Δράση αφορούσε αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και έναν περίπατο 2,5 χιλιομέτρων. Σκοπός της συγκεκριμένης διοργάνωσης ήταν η ευαισθητοποίηση, η ενημέρωση και η κινητοποίηση για την πάθηση της Ενδομητρίωσης, η οποία ταλαιπωρεί εκατομμύρια γυναίκες στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο.

H ενθουσιώδης προσέλευση του κόσμου και η επιθυμία για εγγραφές ήταν εντυπωσιακή, γεγονός που οδήγησε σε απρόσμενο ρεκόρ συμμετοχής και επιτυχίας, για εναρκτήρια διοργάνωση. Ήταν πραγματικά μια υπέροχη μέρα. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, όλους τους συμμετέχοντες, μικρούς και μεγάλους, γυναίκες και άνδρες που έδωσαν μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας κατά της Ενδομητρίωσης.

Ευχαριστούμε θερμά και τους Επίσημους Χορηγούς μας για το διοργάνωση του 2016, τους "Ιασώ" και "Nikki Beach" καθώς και τους Υποστηριχτές μας, "Dolphin Capital Partners" και την εταιρεία  μακροχρόνιων μισθώσεων αυτοκινήτων "Motorlease", που στήριξαν την Δράση μας έμπρακτα. Αμέριστη συμπαράσταση είχαμε και από τα περισσότερα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την προβολή και την στήριξή του Endomarch Greece 2016 επικοινωνιακά.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στις επόμενες δράσεις της AWARE -  Για την ενημέρωση χρόνιων γυναικολογικών παθήσεων.  Η πρώτη αυτή δράση έδειξε ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται, ελπίζει και κινητοποιείται όταν πρόκειται για σοβαρά ζητήματα όπως αυτό της Ενδομητρίωσης. Με τη συμμετοχή όλων, αύριο λιγότερες γυναίκες θα υποφέρουν!

Ραντεβού λοιπόν στις 20/5/2017 για το επόμενο Endomarch RUN/MARCH event που θα διεξαχθεί στον ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ!