Το Κίνημα Endomarch στον κόσμο

Το Κίνημα Endomarch στον κόσμο

Κάθε χρόνο χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, υποστηριχτές της κίνησης κατά της Ενδομητρίωσης, κινητοποιούνται! Ως μήνας ενημέρωσης της Ενδομητρίωσης ορίστηκε ο Μάρτιος ενώ το χρώμα της πάθησης το κίτρινο.

Περισσότερα
Το Endomarch στην Ελλάδα

Το Endomarch στην Ελλάδα

Το Worldwide Endomarch προσκάλεσε και την Ελλάδα να συμμετάσχει σε αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα, ορίζοντας Επικεφαλής για την χώρα μας έναν από τους καλύτερους γιατρούς σε παγκόσμιο επίπεδο, τον χειρούργο – γυναικολόγο, ειδικό στην λαπαροσκοπική & ρομποτική, τον γυναικολόγο κ. Γιώργο Χείλαρη.

Περισσότερα
Dr. Γεώργιος Χείλαρης, M.D., FACOG

Dr. Γεώργιος Χείλαρης, M.D., FACOG

Ο Γεώργιος Χείλαρης έχει ειδικευτεί στις ΗΠΑ στη Μαιευτική & Γυναικολογία, στο Πανεπιστημιακό Ιατρικό κέντρο του UCLA (University of California, Los Angeles), στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Ιατρικό κέντρο RUSH Medical Center του RUSH University, στο Σικάγο του Ιλινόις.

Περισσότερα
Dr. Camran Nezhat, M.D., FACOG, FACS

Dr. Camran Nezhat, M.D., FACOG, FACS

Ο Dr. Camran Nezhat είναι εξειδικευμένος Χειρουργός λαπαροσκοπικής χειρουργικής, αναπαραγωγικής ενδοκρινολογίας και υπογονιμότητας.

Περισσότερα
ΑWARE

ΑWARE

AWARE στην αγγλική γλώσσα σημαίνει να είναι κανείς ενήμερος, να έχει επίγνωση των καταστάσεων και των γεγονότων. Αυτό ακριβώς αντιπροσωπεύει η ομώνυμη Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που δημιουργήθηκε στη χώρα μας με σκοπό την ενημέρωση, τη στήριξη των γυναικών και την πρόληψη των χρόνιων γυναικολογικών παθήσεων που ταλαιπωρούν δεκάδες χιλιάδες γυναίκες στην Ελλάδα και εκατομμύρια άλλες ακόμη σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα

Παράλληλες Δράσεις

Πέρα από την διοργάνωση του πρώτου αγώνα δρόμου και πορείας Endomarch στην Ελλάδα, που θα ολοκληρώθηκε στις 3 Απριλίου 2016 στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού Αττικής, η AWARE θα πλαισιώσει το κίνημα του Endomarch Grecce.

Περισσότερα